My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Projekt spaning avklarat!

Spaning i kattgårdenPosted by Gula villans kattmaffia Fri, May 29, 2009 19:10:50

Nu är snart kattagården färdig och idag monterade mina händiga gårldskarlar den fantastiskt finurliga kattholken som utgör anslutningen mellan kattagårn och min och katternas gemensamma bostad! Kattorna har njutit i fulla drag. De pilar upp och ner längs den innätade anslutningsgången och spanar oavbrutet efter flygande och surrande villebråd. Härligt! Det märktes att Kisi gått i kattlucka i Polen, för hon tyckte inte att den var det minsta anmärkningsvärd. Mojjan däremot tyckte att det var helt galet att man kunde gå rakt igenom fönstret. Nu funkar det bra. Med hjälp av magnethalsband kommer jag i framtiden att kunna välja vilka katter som ska kunna vistas obegränsat utomhus och vilka som ska stanna inne. Kattmammor som väntar smått, löper eller av andra orsaker ska stanna inne kan hållas inne. Men nu är det helt fritt fram för alla!

Johan, Göran, Rickard, Hanna och Jimmy och självklart Pappi: Jag och katterna är er evigt tacksamma! Ni har hjälpt till och möjliggjort projekt spaning!

Tack!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Marie Jeppsson Mon, October 05, 2009 08:05:19

Jag säger bara - WOW!
Jag vågar inte visa bilderna för katterna för då börjar de nog ställa krav tror jag :-)

Posted by Mari Fri, May 29, 2009 19:20:30

Jättefin kattgård. Verkligen tjusig. Men Mojjan säger, kunde du inte gjort den högre så jag slipper ducka, hihi.

Kramar från oss