My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Silkwaves Winter Storm Sven

Våra katterPosted by Twiggs Wed, January 20, 2016 17:57:31

Ja, det är så han heter, men vi kallar honom Liston. Liston är pappa till Afrikanska länder-kullen tillsammans med Gazzzelle och Fitness-kullen tillsammans med Solo.
Liston är en underbart kärvänlig katt. Maken till stort hjärta får man leta efter och han är som lyckligast när han får gosa. En riktig krambjörn med ett stiligt yttre och en magisk chokladbrun päls.

"Ge mig kärlek, det är allt jag behöver för att vara lycklig!" - ListonListon bor i en fodervärdsfamilj och hans matte heter Johanna! De lever livet och skämmer bort varandra i Katrineholm.

Jag är otroligt tacksam och glad för att jag fått förtroendet att använda Liston i mitt avelsprogram. Normalt sett använder jag i stort sett uteslutande linjer som jag importerar för att få in nytt blod, men när jag fick se bilder på Liston som kattunge var beslutet lätt att köpa in honom. Han har givit oss fantastiska avkommor. Tusen tack till Listons uppfödare Anki!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.