My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Undarbara två

AvelsplanerPosted by Gula villans kattmaffia Thu, July 29, 2010 14:15:15

Vi har ett underbart litet par här hemma som bara älskar varandra. Zoo och Zingo är ett underbart litet team som förhoppningsvis ska få en kull tillsammans när de är mogna för det. Jag tänkte ut det ganska bra tycker jag. Zingo skulle bli fertil lagom till Zoo var mogen för parning... Jo visst! Han är redan på g, vilket är helt galet. Dock säger Zoo ifrån när han blir för närgången. Det skulle inte vara några problem om hon blev parad nu, men jag hoppas att de väntar ett par månader till. Jag har en viktig USA-resa och en hel massa utställningar inplanerade innan det är dags för den lilla kullen, men tids nog tror jag att de kommer att baka ihop något enastående! Här kommer en liten bildbomb från balkongen igår.

De är så roliga, Zoo och Zingo! Zingos uppfödare ringde här om dagen för att kolla läget och höra hur Zingo utvecklas. Jag kunde inte svara annat än att han har stor, tjock, brådmogen, skitsnygg och fullkomligt underbar på ALLA vis! Alla som kommer hit och träffar Zingo kan skriva under på det. Han är helt fantastisk! Jag vet inte hur vi ska kunna tacka Peter och micke tillräckligt för denna gokisse, men vi ska nog klura ut något ;)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.