My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Det är vår!

Spaning i kattgårdenPosted by Gula villans kattmaffia Tue, May 04, 2010 08:41:57

Underbara vår! Nu kan katterna vara ute och spana i kattgården när de vill och de är ute mycket. Ojojoj vilken fröjd! Solen skiner, fåglarna kvittrar, vintern har rasat och vi har hela vår- och sommarsäsongen framför oss!

Zoopan älskar våren! Det finns massor att tugga på! (sen blir det bråttom upp till vardagsrummet för att kräkas upp härligheten! Det är säkrast att göra sånt inomhus! Tänk vad mycket skräp man rensar ut på det sättet!

Model vill också vara ute och självklart får hon vara det! Hon älskar att känna vinden i morrhåren och hon har förnuft att gå upp och vila om det blir för bökigt att sitta där ute med magen (men får akta så att man inte blir omkullsprungen av Zoopan som det är full fart på! Wooooom!

Ingen rast, ingen ro! Kisi tar det lugnt och äter gräs. Emellanåt sätter hon sig högt så att hon har utsikt över skogar och sjön. Man vet aldrig när det springer förbi en stilig cornishhane som vill fria (det har dock inte hänt ännu)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.