My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Atlanta!

VardagligheterPosted by Gula villans kattmaffia Thu, November 26, 2009 10:53:00

Nu har jag äntligen landat i min egen kropp! Resan till Atlanta, Georgia har inte varit mycket annat än intressant och superkul! Jag och Frida har bott på ett fantastiskt hotell i Renässans-stil (Renaissanse Concourse Hotel) vid flygplatsen. Interiören var mycket prålig, guldig och vacker och planlösningen var luftig. Vårt rum var jättetrevligt och bekvämligheterna låg helt i nutidsenlig standard ;) Vi hade bubbelpoolen för oss själva om kvällarna och vi åt gott på den fina restaurangen (varje dag?) med eller utan sällskap av intressanta CFA-inventarier.

Dagarna var fullspäckade med shopping, trevligt umgänge, kattfolk, kattutställningar, utflykter, strejkande GPS-tanter, god mat och gud vet allt. Om kvällarna var det väl både lite behövlig sömn och nattliv. Vi besökte nattklubben Opera som vi gillade mycket. Det var en schysst nattklubb, men den stängde redan 3 och jag hade nog lätt kunnat parta till 6. Drinkarna var starkare än i Sverige, och när vi kuskade in på spritshoppen hittade vi enlitersflaskor som hette SVEDKA Vodka med en svensk flagga på. De skulle visst vara direktimporterade från Sverige... Hmmmm... Har i någonsin sett en sådan flaska? Jag har inte det, och vi köpte dem förstås inte. Urkbulle! Det såg ut som tändvätska.

Jag är fortfarande aningen upp och nervänd efter resan och tidsomställningen, men jag är oerhört nöjd. Vi kunde inte ha haft det bättre!

Bilderna är inte i någon vidare kvalité, för jag var för feg för att ta med systemkameran. Vill du se allt detta i bättre upplösning, go there!

  • Comments(1)//mytwiggs.mytwiggs.com/#post83