My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Senaste nytt!

VardagligheterPosted by Gula villans kattmaffia Wed, June 24, 2009 19:50:32

Jag har både goda och mindre goda nyheter att komma med, men först och främst - det är sommar! Jag har fått många trevliga uppdateringar från kattungar som har flyttat och det är alltid lika roligt! Model och Fjanton jäser i Norge och Model har blivit en riktig snygging! Fjanton är fin som vanligt men har fortfarande ingen päls att komma med. Lille Brillan brillar runt med sina kompisar och familjen marsvin i Uddevalla. Tracy har det fint i solen och broder Yoshi smälter nog utställningsframgångarna med ro i Varberg. En av de roligaste sakerna är nog att jag fått nya bilder på fina lilla Sol - S* My Twigg´s Antichrist Superstar som har varit ute i sele med sin matte och mamma Nappis (som kallar för Nattis) :) Sol växer också på sig bra och hon har så fina färger!

Sanny har fått en liten kompis från Uppsala och hon tycks glad över sitt kattsällskap även om mötet var lite omtumlande. Dita växer och har blivit mer och mer kelig. Hon har varit mer för sköna fåtöljer än för knän förr, men nu är hon också som en cornish ska vara - en människoälskande krulltott!

Tyvärr har vi också fått veta att Nisse, som är pappa till Pratchettkullen, har scannats med HCM. Han går nu på medicin men mår bra. Jag tror och hoppas att ans avkommor kommer att förbli friska, men om de är några avelskatter, det är jag tveksam till. Mycket tråkigt!

Annars skiner solen och alla katter mår fint!

  • Comments(1)//mytwiggs.mytwiggs.com/#post33