My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Nappis är kastrerad!

Våra katterPosted by Gula villans kattmaffia Sat, June 13, 2009 13:01:26

Ja, då var det gjort. S*Faries Jersey Girl "Nappis" är nu kastrerad och kommer att skrivas över på fodervärden som hon huserat hos i snart ett år. Det var så det var sagt. En kull fick hon hos mig och tre kullar totalt. Det får räcka så. Nappis har gett tre stora och väldigt trevliga kullar ur vilka ett blygsamt antal kattungar gått (eller planeras gå) vidare i avel. För ett år sedan bestämdes det att Nappis skulle få sin sista kull i mitt stamnamn och det har varit en stor fröjd för mig på många vis. Nappis födde 5 kattungar den 5 Januari i år. En ganska ojämn kull blev det, men det gör mig inte mycket. Nappis och Raskens kärleksmöte resulterade i en brokig skara kattungar som alla är älskade och ompysslade i sina nya hem. Några av dem har dessutom fått en mycket trevlig look efter sina föräldrar.

Nappis är en dam med ruter i! Hon är bestämd som en padda ska vara och hon har varit en mycket god mor till sina tre kullar. Jag hoppas och tror att hon har skickat med en rejäl dos av sin attityd, look och livsfilosofi till sina avkommor. Det är med tungt hjärta jag låter Nappis avträda från avelshoneposten hos oss, men vi fortsätter med hennes döttrar S* My Twigg´s Doll-Dagga Buzz-Buzz och S*My Twigg´s Heart shaped glasses som eventuellt ska få en varsin kull för S*My Twigg´s i framtiden. Nu är det dags! Lycka till i fortsättningen som en mysig kastrat i Grillby, Nappis, och ta hand om din dotter S*My Twigg´s Antichrist Superstar som blev kvar i familjen. Nappis son S*My Twigg´s Ka-Boom Ka-Boom ska snart åka på sin första utställning och jag vill önska lycka till!

Slutligen: Tack till dig , Mari! Tack tusen gånger för att du lät mig överta Nappis för hennes sista och min första kull! Det har varit ett trevligt inslag!

  • Comments(1)//mytwiggs.mytwiggs.com/#post28