My Twigg´s blogg

My Twigg´s blogg

Godiskullen är född!

BebisarPosted by Twiggs Sun, February 23, 2014 23:58:53
Jippie har fött sin sista kull ikväll! Hon är en sån duktig mamma och hon har verkligen gett oss tre kullar av underbara ungar och efter denna är det dags för välbehövlig pension! Hennes sista kull har gett oss ett gott skratt! Först kom en svart-vit bicolour, hane... men sen kom en padda med vitt... och sen kom en padda med vitt... och sen kom en padda med vitt... och sen kom en padda med vitt... och sen, vet ni vad kom en padda med vitt! Man tänker att det måste vara i ropet just nu! Det går knappt att se vad som är vad! Senare under natten kom en till svart och vit pojke! Då slipper han vara ensam med tjejligan!
Namn och mer info kommer här i bloggen, och så klart på facebooksidan så snart vi fått ordning på vem som är vem, vilken kropp som hör till vilken svans och vilka ben som hör ihop med vilka! Jippie däremot, tar allt med ro som vanligt! Våran duktiga underbara tjej!

Fem sköldpaddsfärgade bicolourtjejer och två svartvita pojkar! Sju ungar! Vi har ett nytt rekord!  • Comments(0)//mytwiggs.mytwiggs.com/#post184